Beleven omgeving Keiheuvel

Aeroclub Keiheuvel

Vlakbij Vakantiewoning Wilde Wingerd ligt Aeroclub Keiheuvel. Vanop hun terras kan je zweeftoestellen en klein motorische vliegtuigen zien opstijgen . De groene landingsbaan grenst aan ongerept natuurgebied.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een vlucht met een motorvliegtuigje of een zwever. Op die manier kan je, net als Tom Waes in ‘Reizen Waes’,het hele gebied vanuit de lucht in al zijn pracht aanschouwen. Zeker de moeite waard.

Beleven omgeving Balen
Beleven omgeving Balen

Recreatiecentra

Recreatiedomein Keiheuvel

Veel meer dan een gewone uitstap. Op recreatiedomein Keiheuvel valt er veel te ontdekken: een avontuurlijke speeltuin, de openluchtzwembaden, een kinderboerderij, minigolf, gocart parcours, trampoline,… maar natuurlijk ook een hapje en een drankje.

Provinciaal recreatiedomein Het Zilvermeer

Hoeft het nog meer uitleg. Het Zilvermeer is in de regio een begrip dat synoniem staat met vakantie en ontspanning. Vertrek je aan Vakantiewoning Wilde Wingerd dan ben je met de auto op ongeveer 15 minuten aan het domein. Het heeft alle troeven in huis voor een rijkgevulde daguitstap. Een parelwit strand met een zwemparadijs, diverse speeltuinen, watersportmogelijkheden, wandelgelegenheid,… en een uitgebreide horeca. Zeker doen!

Beleven omgeving Balen

Markten

Mol

Wekelijkse markt: dinsdagvoormiddag

Dierenmarkt: zondagvoormiddag

Lommel

Wekelijkse markt: woensdagnamiddag

Teutenmarkt brocante: ganse zondag (van april tot oktober)

Logeren in Vakantiewoning Wilde Wingerd?

Verblijven in Vakantiewoning Wilde Wingerd en op ontdekkingstocht in de Kempen? Bekijk de beschikbare data, prik een datum en reserveer uw verblijf online.


Reserveer nu