Vakantiewoning Wilde Wingerd is voor jong en oud

Vakantiewoning Wilde Wingerd is centraal gelegen in de groene driehoek Mol-Balen-Lommel tussen alle toeristische trekpleisters van de regio. De streek is niet alleen ideaal voor de rustzoekers, maar ook de actievelingen komen uitgebreid aan hun trekken. De groene Kempen zijn doorweven met mooie wandel- en fietsroutes. Daarnaast zijn er nog tennisbanen in de onmiddellijke omgeving, petanquebanen in onze eigen straat, bowlingbanen op een boogscheut, kartingcircuits, windsurfmogelijkheden, een prachtige jachthaven,… Kortom, teveel om op te noemen.

Weetjes

 • Op het vlakbij gelegen Kanaal Van Beverlo bloeien tijdens de zomermaanden de waterlelies. Naast dit kanaal kan je heerlijk fietsen.
 • In Balen staat een drie-stammige wilde peer. Deze boom behoort tot de zeldzaamste inheemse houtige gewassen van Vlaanderen en Nederland. In de tweede helft van april staat hij in bloei.
 • Op fietsafstand is zéér lekker ambachtelijk ijs te koop.
 • Op de toeristische site van Balen vind je een heel scala aan kidsproof activiteiten.
 • Restaurants, tavernes, frituren en cafe’s die een ‘gratis plaspunt’ sticker ophangen hebben, stellen hun toilet tijdens de openingsuren ter beschikking. Hiermee komen ze tegemoet aan de dringende nood van kinderen, ouderen, zwangere vrouwen...
 • In Vrijetijdscentrum De Kruierie bevindt zich het VVV en de bibliotheek. Regelmatig stellen lokale kunstenaars hier hun werken tentoon. Tijdens de zomermaanden kan je meedoen aan de fotozoektocht of de fietszoektocht. ‘s Winters is er een winterzoektocht.

  VC De Kruierie
  Bevrijdingsstraat 1, 2490Balen
  014/74 40 50
  dekruierie@balen.be


Er is zoveel te doen en te beleven in Balen. Wij kunnen hier niet alles opsommen. Ga dus zeker eens kijken op www.ontdekbalen.be


Logeren in Vakantiewoning Wilde Wingerd?

Verblijven in Vakantiewoning Wilde Wingerd en op ontdekkingstocht in de Kempen? Bekijk de beschikbare data, prik een datum en reserveer uw verblijf online.


Reserveer nu